lokma hamuru

  1. Sena

    Lokma Nasıl Pişirilir?

    Anadolu'nun en gözde yiyeceği olan lokma, bilindiği üzere ülkemizin bir çok şehrinde insanlar tarafından tüketilmektedir. Lokma hamuru hazırlandıktan sonra kızgın yağa atılır ve 3-5 dakika boyunca pişirilir. Daha sonra şerbetleme işlemi yapılarak servis edilir. Bende lokma dökmeyi bilmeyen ve...
  2. Sena

    Lokma Hamuru Nasıl Yapılır?

    Arkadaşlar Merhaba, Birazdan bu konu başlığı altında lokma hamurunu nasıl yapacağınızı anlatmaya çalışacağım... Bilindiği üzere Anadolu insanın en çok tüketmiş olduğu hamur işleri içinde lokma gelmektedir. Lokma hamurunu yapmak için gerekli olan malzemeler ise un, maya, su ve şerbettir. İlk...